hrcsenfrdeelgaitplru

Vacation House Irena  projekt je peteročlane obitelji Buljanović . Uz brojne obaveze, obiteljske i poslovne, uz troje djece suprug i ja odlučili smo nastavit obiteljsku tradiciju bavljenja turizmom i dalje našim dragim gostima omogućavat vrhunski smještaj na našem prekrasnom otoku Pagu. Naša obitelj turizmom se bavi već 40 godina, a Vacation House Irena mirno je utočišće za naše goste već 10 godina. Otok Pag je otok krajnosti, na prvi pogled surov i grub, otok bure, otok kamena a vole ga nazivat i „Mjesečevim otokom“ no isto tako Pag je otok netaknute prirodne ljepote, kristalno čistog mora i bogate kulture i tradicije. Otok na kojem svatko tko dođe može provesti najbolji odmor u svom životu i naći nešto za sebe.

Višegodišnje iskustvo iznajmljivanja apartmana u samom srcu grada Paga bilo nam je temelj kad smo odlučili ponudu proširit i uredit kuću u mirnijem obližnjem mjestu Košljunu. U idiličnom okruženju, daleko od gužve i gradske energije, u bajkovitoj uvali obrubljenom borovom šumom smjestili smo našu Vacation House Irena. Trenutno nudimo u najam kuću s 5 spavaćih soba za ugodan smještaj 10 ljudi. Potpuna privatnost u idiličnoj prirodi nešto je što se danas teško nalazi a još više cijeni.

No imamo za Vas u pripremi još mnogo toga. Na krilima zadovoljnih gostiju i brojnih pozitivnih iskustava odlučili smo se za izgradnju još jedne kuće u Košljunu. Pratite nas uskoro ćemo Vas o svemu obavijestiti.

Do tada posjetite naše Facebook stranice House Irena, popratite nas jer već sljedeći tjedan Vam spremamo malenu nagradnu igru. Ovo je tek jedna u nizu brojnih iznenađenja i novosti  koje smo ove godine pripremili za Vas.

 

„Sretan je domaćin koji gostu pomogne vratiti izgubljeni mir.“ nepoznat autor